NHL-debyyttiä ei tule lähiaikoina? Päävalmentaja kommentoi Nikita Gusevin hankintaa

© Kuva: Getty Images
Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?

Vegas Golden Knights teki viikonloppuna kovan pelaajahankinnan, kun se pääsi sopimukseen hyökkääjä Nikita Gusevin kanssa.

26-vuotias venäläistähti on jo matkustanut Vegasiin ja hänen uskotaan liittyvän joukkueeseen maanantain aikana. Gusev on myös käytettävissä pudotuspeleissä, mutta vielä toistaiseksi ei ole tiedossa, nähdäänkö häntä tällä kaudella NHL-jäillä.

– Katsotaan mitä tapahtuu. En aio tehdä mitään lupauksia. Pidän joukkueestamme ja olemme pelanneet yhdessä koko vuoden. Jos ajattelemme, että meidän täytyy laittaa hänet kokoonpanoon, niin katsotaan sitä sitten, päävalmentaja Gerard Gallant kommentoi Las Vegas Review-Journalille.

Gusev ei ole pelannut vielä koskaan NHL:ssä. Tällä kaudella venäläishyökkääjä teki tuhoisaa jälkeä KHL:ssä SKA Pietarin riveissä, kun hän saalisti 62 ottelussa hurjat 82 (17+65) tehopistettä.

Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?