San Jose Sharks -kapteeni Joe Pavelskilla oli joukkueensa välipäivänä pudutuspeleistä edessään pieniä korjaustoimenpiteitä Vegas Golden Knightsia vastaan tekemänsä kivuliaan maalin seurauksena.

34-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä kirjautti pudotuspelien avauskierroksella tilastoihin maalin tilanteesta, jossa sai puolustaja Brent Burnsin siniviivakudin naamaansa, josta kiekko pomppasi vegasilaisjoukkueen verkkoon.

Haipaitojen päävalmentaja Peter DeBoer kertoi NBC Sportsin mukaan Pavelskin käyneen torstaiaamuna hammaslääkärissä paikkauttamassa pahimpia vammojaan menetettyään tilanteessa muutaman hampaan.

DeBoer ei kertonut – normaaliin playoff-tyyliin – sen kummemmin Pavelskin tilanteesta todeten miehen olevan mitä todennäköisimmin kunnossa.

Kippari sai myös pomoltaan runsaasti suitsutusta kovasta kipukynnyksestään.

– Todella kova kaveri, sai kiekon naamaansa tuolla lailla, eikä jäänyt tilanteessa makaamaan. Hän menetti ehkä yhden vaihdon erän lopussa ja pelasi sen jälkeen aivan normaalisti pelin loppuun. Ei ole kuin yksi sana tuolle: hän on soturi, DeBoer ylisti.

Sharksien ja Golden Knightsien pudotuspelisarja jatkuu varhain lauantaiaamuna Suomen aikaa pelattavalla toisella osaottelulla.

LUE MYÖS: Maali tuli, muutama hammas meni: San Jose Sharks -kippari teki todellisen playoff-osuman – katso video!