NHL-toimittajalta todella mielenkiintoinen ehdotus: Puljujärvi sekä varausvuoro Winnipegiin vaihdossa tuulennopeaan maalitykkiin!

© Kuva: Getty Images
Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?

Edmonton Journalin kiekkotoimittaja Jim Matheson heittää ilmoille todella mielenkiintoisen siirtokuvion, jossa sekä Edmonton Oilersilla että Winnipeg Jetsillä olisi itse asiassa paljonkin voitettavaa.

Surkean kauden pelannut Oilers tarvitsee megatähtensä Connor McDavidin rinnalle nopean ja maalintekoon kykenevän laitahyökkääjän. Jets puolestaan tarvitsee tilaa palkkakattoonsa mm. Patrik Laineen ja Kyle Connorin tulevia sopimuksia ajatellen.

Matheson heittääkin ilmoille skenaarion, jossa kahdeksantena tulevan kesän varaustilaisuudessa varausvuorossa oleva Edmonton lähettäisi tuuliajolle seurassa ajautuneen Jesse Puljujärven sekä tulevan kesän 1. kierroksen varausvuoronsa Winnipegiin vaihdossa tanskalaishyökkääjä Nikolaj Ehlersiin.

23-vuotias Ehlers on nakutellut NHL-urallaan pelaamissaan 298 pelissä 199 tehopistettä. Päättyneellä kaudella mies iski 62 peliin 21 maalia, joten maalintekopotentiaali on nopean laiturin kohdalla valtava. Mitä mies saisikaan aikaa toisen supernopean hyökkääjän, maailman parhaana kiekkoilijana pidetyn McDavidin syöttötuolissa?

Oilers tarvitsee tulevaisuuden lupauksien sijaan kokoonpanoonsa laatua nyt ja heti, minkä lisäksi Puljujärven sisällyttäminen kauppaan antaisi suomalaiselle mahdollisuuden hakea uutta nostetta NHL-uralleen junnukisoista tutun Patrik Laineen joukkuekaverina.

Samalla oman 1. kierroksen varausvuoronsa New York Rangersiin Kevin Hayes -kaupassa menettänyt Jets saisi vuoden tauon jälkeen itselleen korkean varausvuoron tulevaksi kesäksi.

Kieltämättä erittäin mielenkiintoinen skenaario, jossa molemmat osapuolet voittaisivat? Mitä ajatuksia siirtokuvio herättää? Keskustele aiheesta NHL-olohuoneessa.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!

Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?