Valtteri Filppulan piti olla neljä viikkoa sivussa ylävartalovamman vuoksi. Hän kuitenkin palasi etuajassa kaukaloon runkosarjan viimeiseen otteluun Washington Capitalsia vastaan.

Suomalaiskonkari oli saman tien kovassa tikissä. Hän viimeisteli toisessa erässä ottelun avausmaalin läpiajosta. Simppelit kikat ja terävä viimeistely olivat liikaa maalivahti Pheonix Copleylle.

Filppula heilutti maaliverkkoja toistamiseen kolmannessa erässä. Hän luisteli suorassa hyökkäyksessä yksin vastustajan puolustuksen taakse ja pääsi napauttamaan Adam Pelechin syötön sisään.

Islanders voitti ottelun 3-0. Lukemat tyhjään maaliin sinetöi Matt Martin. Filppulalla on 72 pelatun ottelun jälkeen kasassa tehot 17+14.