San Jose Sharksin ruotsalainen tähtipuolustaja Erik Karlsson on kärsinyt kuluvalla kaudella sitkeistä nivusvammoista.

52 ottelussa tehot 3+42=45 iskenyt 28-vuotias Norris-voittaja on pelannut joukkueensa 31 edellisestä pelistä vain viidessä, joskin nyt miehen tilasta on tipahtanut lisätietoja. Karlsson saattaa palata joukkueensa vahvuuteen jo runkosarjan kahdessa viimeisessä ottelussa, mutta viimeistään pudotuspelien alkaessa ruotsalaisen supertähden pitäisi olla mukana rivissä.

Asian vahvisti NHL.comille myös päävalmentaja Peter DeBoer, joka kertoi Karlssonin liittyvän pelaavaan kokoonpanoon viimeistään pudotuspelien alkaessa ensi viikolla. Runkosarjan viimeisten pelien suhteen DeBoer oli vielä vaitonainen.

– Haluaisin peluuttaa häntä (runkosarjan päätöskierroksilla), mutta emme aio kiirehtiä asian kanssa. Katsotaan, mies totesi liigan virallisilla nettisivuilla.

Karlsson itse ei huolehdi nivusvammansa uusiutumisesta, vaikkakin viime kerralla miehen ennenaikainen paluu peleihin aiheutti pidemmän huilin vamman äityessä.

– En ole huolissani siitä. Se ei ole tapani valmistautua peleihin varsinkaan tässä vaiheessa kautta, Karlsson kommentoi.

LUE MYÖS:

NHL:n tähtisikermä koki kauhunhetkiä – Tampa Bay Lightningin Miamin loma päättyi lentokoneen hätälaskuun!

Lähde: Nashville Predators kauppaamassa jättipalkkaista floppihyökkääjäänsä – korvaaja jo kiikarissa!

Käsittämätön sulaminen! Buffalo Sabresin loppukaudesta muodostui uskomaton farssi