Detroit Red Wingsissä hyökkäävä Tyler Bertuzzi on yksi NHL:n kuumimmista nimistä tällä hetkellä. Väite on helposti todistettavissa uskomattomalla liekehdinnällä: Kanadalaislaituri on painanut peräti neljässä edellisessä pelissä jokaisessa kolme pinnaa.

Putki jatkui varhain keskiviikkona Pittsburgh Penguinsia vastaan. Hyökkääjä viimeisteli kenties yllättävään 4-1-voittoon päättyneessä ottelussa pisteet 2+1=3.

Neljän edellisen taistelun saldo on hävytön 5+7=12 ja koko kauden kohtalainen 21+26=47. Pelaaja on ensimmäinen kautta Detroit-historian, joka on pystynyt kyseiseen temppuun.‌

NHL Public Relations

@PR_NHL
Tyler Bertuzzi became the first player in @DetroitRedWings franchise history to record 3+ points in four consecutive games. #NHLStats #PITvsDET

– Taidan olla shokissa. Minun on vaikea ymmärtää tätä. Minun täytyy kiittää joukkue- ja ketjukavereitani, Bertuzzi pyöritteli NHL.comin mukaan.

Detroitin kannalta on vahinko, että Bertuzzi löysi vireensä vasta kevätauringon nousemisen aikaan.

Red Wings ei ylllä pudotuspeleihin ja sen osalta kautta on jäljellä enää kahden mittelön verran. Sesonki saa silti kunniakkaan päätöksen, kun nyt punavalkonutut liitävät kuuden pelin voittoputkessa. Yhdeksässä edellisessä kamppailussa se on taipunut häviöön vain kertaalleen.