Edmonton Oilersin jääminen toisen kerran peräkkäin NHL:n pudotuspelien ulkopuolelle sinetöityi lopullisesti varhain tiistaiaamuna Suomen aikaa, kun se kärsi 1-3-vierastappion Vegas Golden Knightsille ja samaan aikaan Colorado Avalanche nappasi pisteen St.Louis Bluesia vastaan.

Oilersin ero viimeisellä pudotuspelipaikalla majailevaan Avalancheen nousi otteluiden jälkeen jo yhdeksään pisteeseen ja sillä on jäljellä enää kolme ottelua.

Edmontonilaisryhmän kiistaton ykköstähti Connor McDavid vastaili toimittajien kysymyksiin silminnähden äärimmäisen pettyneenä.

– Emme olleet riittävän hyviä koko vuonna. Voittoputkemme kuivuivat nopeasti. Ongelmat olisi pystyttävä ratkaisemaan aina nopeasti, sillä marginaalit ovat todella pieniä tässä sarjassa, McDavid totesi ja jatkoi:

– Tämä on ollut hullu kausi. Päävalmentaja vaihtui, GM vaihtui, todellista vuoristorataa ja henkisesti erittäin haastavaa.

McDavid itse on kantanut joukkuetta läpi kauden ja teki myös Golden Knightsia vastaan Oilersin ainoan maalin.

Joukkueen kapteenin saldo koko kaudella on nyt 41+74=115, mutta se ei 22-vuotiasta kanadalaista juuri lohduta tosipelien jäädessä jälleen kerran sivu suun.

Edmonton Oilers

@EdmontonOilers
Connor speaks with the media following tonight's #Oilers defeat in Vegas.