Montreal Canadiens pelaa jatkuvasti selkä seinää vasten. Pudotuspeliviivaan ei ole matkaa ainuttakaan pistettä, sillä joukkue on tasoissa Columbus Blue Jacketsin kanssa. Carolina Hurricaneskin on vain yhden pisteen päässä.

Montreal on kuitenkin pelannut yhden ottelun enemmän, joten kiri tulee olemaan epätoivoinen. Viime yönä kanadalaisseura nappasi elintärkeän 3-1 voiton Winnipeg Jetsistä. Joukkueensa ykkösnimi oli Joel Armia.

Suomalaishyökkääjä iski ottelun avausmaalin ylivoimalla. Näyttävän syöttelyn päätteeksi Armia sai kiekon neliön keskelle ja tälläsi sen varmuudella maaliin. Paikkoja useampaankin olisi ollut.

– Joel Armialla on hemmetin moinen ottelu Montreal Canadiensille. Voisi olla 3-4 maalia tähän mennestä Jetsiä vastaan. Tähän mennessä hänen täytyy tyytyä yhteen, Winnipegiä seuraava kiekkotoimittaja Mike McIntyre kirjoitti Twitterissä.

Kauden 53 ottelussa Armia on tehnyt tehot 11+8=19. Montrealin pahimmat kilpailijat ottivat niin ikään voitot, joten ero pudotuspeliviivaan ei kaventunut ollenkaan.