Dallas Starsiin täksi kaudeksi siirtynyt päävalmentaja Jim Montgomery antoi heti kädenjälkensä näkyä seuran tekemisessä.

Montgomeryllä oli selkeä näkemys siitä, missä kunkin pelaajan tulee istua pukukopissa.

– Pidän siitä, että puolustajat ovat huoneen päädyssä, koska he ovat joukkueemme selkäranka ja on hyvä, että he ovat yhdessä. Sitten hyökkääjät voivat olla kopin molemmilla puolilla, koska heitä on enemmän, Stars-valmentaja perusteli The Athletic lehdelle.

Montgomery asetti kokeneet pelaajat kuten Jason Spezzan, Aleksandr Radulovin, Jamie Bennin ja Taylor Seguinin mahdollisimman keskelle pukukoppia.

– Pidän siitä, että johtajat ovat keskellä. Sitten kun he puhuvat, niin kaikkien on helppo nähdä heidät, NHL:n tulokasvalmentaja avasi.

Stars-luotsi huomioi myös joukkueen suomalaiset, laittamalla kaikki neljä samaan kulmaukseen. (Katso tästä kuva kopin järjestyksestä.)

– Haluamme, että pelaaja kuten Miro (Heiskanen), jonka tiesimme kehittyvän tärkeäksi palaseksi joukkueeseemme, saisi vierelleen hyviä veteraanipelaajia. Sen takia hän on Roman Polakin ja Esa Lindellin vieressä, Montgomery kertoi.

Vaikka suomalaiset suorastaan dominoivat Starsin pukukopin yhtä kulmaa, ottavat he muut pelaajat huomioon.

– Ehkä se oli merkittävä juttu ekoilla viikoilla, mutta nyt sillä ei ole enää merkitystä, koska pystymme puhumaan kenen vain kanssa, hyökkääjä Roope Hintz sanoi.

Starsin harjoitushallin pukukopissa Hintz kohtaloksi koitui kuitenkin tulokkaalle tarkoitettu paikka maalivahdin vieressä. Paikka on ahdas, sillä maalivahti Ben Bishopin varusteet vievät paljon tilaa. (Kuva harjoitushallin pukukoppijärjestyksestä.)