Philadelphia Flyersin pitkäaikaisimpiin luottopelaajiin kuuluva Jakub Voracek pettyi pahasti joukkueensa jäädessä pudotuspelien ulkopuolelle tällä kaudella. Tshekkihyökkääjällä on selvä syy sille, ettei Pennsylvaniassa nähdä tällä kaudella pudotuspelikiekkoa Flyersin toimesta.

– Emme ole onnistuneet voittamaan isoja pelejä, minkä takia olemme nyt tässä tilanteessa, mies kertoo Philadelphia Inquirerin haastattelussa.

Surkeasti kauden aloittanut joukkue voitti tammikuun ja maaliskuun puolivälin välisenä aikana 24 pelaamastaan ottelusta peräti 18 nousten jälleen mukaan pudotuspelikamppailuun. Sen jälkeen alkoi kuitenkin alamäki.

– Niin minä itse kuin kaikki muutkin täällä odotimme tältä kaudelta enemmän. Meidän täytyy katsoa peiliin ja vahvistaa joitakin osa-alueita ennen ensi kautta, hyökkääjä näkee.

Flyers ei tehnyt viime kesänä isoja hankintoja, sillä ainoaksi todelliseksi isoksi hankinnaksi jäi seuraan palannut James van Riemsdyk. Voracek ei halua kommentoida seurajohdon päätöksiä sen tarkemmin.

– Vaikea sanoa, ne asiat eivät ole minun päätettävissäni. Voin vain valmistaa itseni tulevaan kauteen jälleen kesällä ja saapua ensi kauden alussa paikalle kunnossa, entistä parempana ja kokeneempana pelaajana. Toivottavasti emme ole silloinkin jouluna samassa tilanteessa kuin tällä kaudella, Voracek luo katseita tulevaan kauteen.

Voracek itse on iskenyt tällä kaudella pelaamissaan 72 ottelussa 64 (20+44) tehopistettä.