Aleksander Barkov saa ylistyssanoja NHL:ssä – John Tavares kehuu: ”Hän on erityinen pelaaja”

© Kuva: Getty Images
Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?

Aleksander Barkov on pelaa ainakin tehopisteiden valossa elämänsä parasta NHL-kautta.

Florida Panthers -kapteeni on päässyt viime kierroksilla huimaan vireeseen ja tässä vaiheessa hänellä on kasassa 75 ottelun jälkeen huimat 87 (34+53) tehopistettä. Samalla Barkov on rikkonut henkilökohtaisen piste- sekä maaliennätyksensä.

23-vuotias suomalaistähti on tehnyt myös suuren vaikutuksen vastustajiinsa. Viimeisimpänä Barkovia innostui kehumaan Toronto Maple Leafsin John Tavares.

– Hän on yksi liigan parhaimmista pelaajista. Tuo tapa, miten hän käyttää kokoaan ja taitojaan – sekä miten hän ymmärtää peliä – on todella korkealla tasolla. Hän on erityinen pelaaja, Tavares hehkutti TSN:lle.

Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?