Rajua tylytystä! Drew Doughty lyttää kovin sanoin nuoren Calgary-tähden: ”En arvosta häntä – yhtään!”

© Kuva: Getty Images
Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?

Los Angeles Kingsin puolustajatähti Drew Doughty ei kaunistele sanomisiaan tiistaiyön vastustajastaan.

Doughty ja Kings kohtaavat Calgary Flamesin, kun joukkueet iskevät yhteen Suomen aikaa kello 03.00 alkavassa pelissä. Samalla vastaan asettuu nuori hyökkääjä Matthew Tkachuk, joka ei herätä arvostusta ainakaan Kings-leirissä.

Doughty täräytti maanantai-iltana poikkeuksellisen suoraa tekstiä vastustajasta. Sportnetin toimittaja Eric Francisin kysymys sai huippupakin latomaan tylyt terveiset Flames-leiriin.

– En kunnioita häntä – en yhtään! Arvostan kaikkia muita. Mutta hänen kanssaan en juttele koskaan jäällä, Doughty aloitti Francisin mukaan.

Kommentit ovat todella suoria. Doughty muistuttaa kuitenkin, ettei ole ainoa pelaaja, joka ajattelee näin. Kings-tähden mukaan Tkachukin temput jäällä eivät herätä lainkaan arvostusta.

– Suurin osa ihmisistä tässä sarjassa ei kunnioita häntä. Kyse ei ole pelkästään minusta. Ja tämä on fakta, Doughty tylytti.

Tkachukin peli on kulkenut läpi kauden mainiosti. 21-vuotias hyökkääjä on iskenyt nyt 76 peliin jo pisteet 34+42=76. Flames johtaa ennen tiistain kierrosta läntistä konferenssia.

Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?