Aleksander Barkov sivusi piste-ennätystään, Roope Hintz ratkaisi jälleen voiton

© Kuva: Getty Images
Katso kaikki 64 jääkiekon MM-kisojen ottelua suorana!

Aleksander Barkov kasvatti pistesaldoaan yhdellä syöttöpisteellä viime yön NHL-kierroksella Florida Panthersin haettua yllättävän 2-4-vierasvoiton läntisen konferenssin kärkijoukkue San Jose Sharksista. Tappio katkaisi samalla Sharksin kuuden ottelun voittoputken.

Floridan suomalaiskipparin ottelu itsessään ei ollut mitenkään erityinen, joskin syöttöpiste nosti miehen tehopistesaldon tämän kauden osalta lukemaan 78 (30+48), mikä on sama kuin 23-vuotiaan viime kaudella syntynyt aiempi yhden kauden piste-ennätys. Aikaa ennätyksen paranteluun on vielä 12 ottelun verran.

Myös Dallas Starsin ykkösketjuun nostettu Roope Hintz oli pelipäällä Starsin haettua todella arvokkaan 1-4-vierasvoiton sen kanssa lännen viimeisistä pudotuspelipaikoista kamppailevasta Minnesota Wildista.

Hintz viimeisteli voittomaalin jo toisessa ottelussa peräkkäin viemällä vieraat 0-2-johtoon avauserässä. Myös Miro Heiskanen pääsi ottelussa pisteille syöttämällä yhden Dallasin maaleista. Wild on pudonnut jo pudotuspeliviivan alle joukkueen voitettua viimeisestä kuudesta pelistään vain yhden. Stars puolestaan on voittanut seitsemästä viimeisestä ottelustaan kuusi ollen vahvasti matkalla kohti kevään pudotuspelejä.

MUITA AAMUN NHL-AIHEITA:

Pudotuspelivauhti löytymässä! Patrik Laine syötteli Boston nurin: ”Homma tuntuu koko ajan mukavammalta”

Karmea uutinen! San Jose Sharks -tähti julkaisi sydäntäsärkevän tiedotteen: menetti tyttärensä

Lähde: Detroit Red Wings havittelee seuralegendaansa GM:n paikalle jo ensi kaudeksi!

Jääkiekon MM-kisat: katso kaikki 64 ottelua ilmaiseksi ja suorana tästä.

Katso kaikki 64 jääkiekon MM-kisojen ottelua suorana!