Törkyhuutokohussa täyskäännös! NHL tutki Toronto Maple Leafs -puolustajan tapauksen – näin asiassa kävi

© Kuva: Getty Images
Katso kaikki 64 jääkiekon MM-kisojen ottelua suorana!

Toronto Maple Leafs-puolustaja Morgan Rielly on vapautettu aiemmin esitetyistä syytöksistä, joiden mukaan hän olisi nimitellyt Tampa Bay Lightning-ottelussa tuomaria törkein sanankääntein.

– Perusteellisen selvityksen jälkeen NHL on tullut siihen tulokseen, ettei Toronto Maple Leafsin puolustaja Morgan Rielly kohdistanut homofobista herjausta erotuomari Brad Meieriin eilisillan ottelussa, NHL:n vanhempi varatoimitusjohtaja Colin Campbell toteaa liigan tiedotteessa.

NHL kertoo puhuttaneensa useita asianosaisia – muun muassa Riellya ja Meieria – sekä kuunnelleensa väitetyn tapahtuman myös ääninauhalta. Sen mukaan mikään ei tue väitettä, että Toronto-pakki olisi syyllistynyt väitettyyn tekoon.

Liiga päättää tiedotteensa toteamalla, ettei se hyväksy minkäänlaista rotuun tai seksuaaliseen suuntautumiseen kohdistuvaa vihapuhetta ja jatkaa työtä sen eteen, että ottelut pelataan kaikille osapuolille tervetulleesa ympäristössä.

Jääkiekon MM-kisat: katso kaikki 64 ottelua ilmaiseksi ja suorana tästä.

Katso kaikki 64 jääkiekon MM-kisojen ottelua suorana!