Los Angeles Kingsin tähtipuolustaja niputtaa joukkueensa sysimustaa kautta: ”Kun häviät koko v*itun kauden ajan…”

© Kuva: Getty Images
Katso kaikki 64 jääkiekon MM-kisojen ottelua suorana!

Los Angeles Kingsin puolustuksen supertähti Drew Doughty on tottunut urallaan Stanley Cup -voittoihin sekä menestykseen maajoukkuetasolla.

Tällä kaudella entinen Norris-voittaja on kuitenkin joutunut täysin uuden tilanteen eteen Kingsin sukellettua ikääntyvällä ja hidasjalkaisella joukkueellaan syvälle NHL:n kellarikerrokseen.

Kings on läntisen konferenssin jumbona peräti 16 pisteen päässä pudotuspeliviivasta, joten kautta voi hyvin kutsua todelliseksi katastrofiksi.

– Meillä on niin paljon hyviä pelaajia täällä, etten olisi ikinä uskonut tähän. En koskaan nähnyt itseäni pelaamassa jumbojoukkueen riveissä. Mutta nyt kävi niin kuin kävi. Olet keskellä uudelleenrakennusta, pelaajat vanhenevat ja menettävät parasta teräänsä. Emme voi asialle mitään, joten meidän on vain selviydyttävä kaudesta kunnialla loppuun, Doughty selvittää Daily Newsille.

– Tällä hetkellä hauskanpito on vaikeaa. Minulle ei ole ollut hauskaa käytännössä katsoen kertaakaan kauden aikana johtuen jatkuvasta häviämisestä. Kun häviät koko v*tun kauden ajan, se on todella syvältä, tähtipakki avaa tuntemuksiaan.

29-vuotiaan puolustajan uusi, 8-vuotinen jättisopimus astuu voimaan kuluvan kauden jälkeen. Se, haluaako kaksinkertainen Stanley Cup -voittaja jäädä keskelle Kingsin uudelleenrakennusta, onkin sitten toinen juttu.

Miehellä on sopimuksessaan siirrot kieltävä pykälä, joka antaa pelaajalle mahdollisuuden päättää mahdollisesta uudesta työnantajastaan ennen siirron toteutumista.

Jääkiekon MM-kisat: katso kaikki 64 ottelua ilmaiseksi ja suorana tästä.

Katso kaikki 64 jääkiekon MM-kisojen ottelua suorana!