Winnipeg Jetsin tuore hankinta ylistää Patrik Lainetta – ”Uskomaton laukaus”

© Kuva: Getty Images

Kevin Hayes teki Winnipeg Jets -debyyttinsä Suomen aikaa keskiviikkona, kun joukkue kärsi 2-3-tappion Minnesota Wildia vastaan.

Entinen Rangers-hyökkääjä viiletti kakkosketjussa yhdessä Mathieu Perreault’n sekä Nikolaj Ehlersin kanssa, mutta hän pääsi pelaamaan myös jonkin verran Patrik Laineen kanssa. Suomalaistähti tekikin Hayesiin välittömästi vaikutuksen.

– Hän on maalintekijä, jolla on uskomaton laukaus. Rakastan pelata hänen kanssaan, Hayes hehkutti NHL.comin mukaan.

26-vuotias yhdysvaltalaissentteri jäi Jets-debyytissään tehopisteittä, mutta peliaikaa kertyi mukavasti yli 15 minuuttia. Laine venytti puolestaan pisteputkensa jo neljän ottelun mittaiseksi, kun hän saalisti tehot 1+1.

Kertoimet ottelulleDallas Stars - Winnipeg Jets22.11.2019