Montreal Canadiensin GM:llä Marc Bergevin oli suuret suunnitelmat NHL:n siirtorajaa varten, mutta lopulta seuran haaviin tarttui vain hyökkääjä Jordan Weal.

Siirtorajan jälkeisessä lehdistötilaisuudessa Bergevin ei kieltänyt, eikä myöskään myöntänyt sitä, että oliko Canadiens hyökkääjä Matt Duchenen perässä NHL:n siirtorajalla. NHL-pomo kuitenkin sanoi, että Ottawa Senatorsin vaatimus kanadalaistähdestä oli aivan liian korkea – kuten oli myös monen muunkin pelaajan.

Bergevin paljasti, että hänelle tehtiin vaihtoehdotuksia, jossa oli ollut mukana Canadiensin kärkilupauksien nimiä. Yksi näistä nimistä oli ainakin Jesperi Kotkaniemi.

Nämä neuvottelut päättyivät kuitenkin hyvin lyhyeen, sillä Bergevin ei ollut halukas luopumaan kirkkaimmista tulevaisuuden lupauksistaan.

– Kerron teille nyt tämän. Jos olisin suorittanut sen kaupan, jota minulta pyydettiin, olisitte haukkuneet minua idiootiksi. Vaikka sen te teette varmaan muutenkin, Bergevin letkautti lehdistötilaisuudessa NHL-toimittaja Arpon Basun mukaan.