The Athletic -lehden Buffalo Sabresista vastaava toimittaja John Vogl nosti perjantaina esille suomalaispuolustaja Rasmus Ristolaisen tulevaisuuden Sabresin riveissä.

24-vuotias suomalaispakki on pelannut tällä kaudella 60 ottelua summaten niissä viisi maalia ja 36 tehopistettä.

Vaikka Ristolaisen tehot eivät ole aivan huonoimmasta päästä, on hänen peliesitykset olleet pahasti hukassa. 24-vuotias turkulainen on ollut ajoittain erittäin altis virheille ja tästä syystä omissa on kolissut tiuhaan tahtiin. Ristolaisen plus-miinus -tilasto näyttää myös pahasti pakkasta lukemalla -23.

Vogl heittikin pallon ilmoille, että Sabresin tulisi harkita Ristolaisen treidaamista pois.

– Ristolaisen kauppaamisesta saisi kunnon saaliin takaisin. Toronto Maple Leafs antoi puolustaja Jake Muzzinista ensimmäisen kierroksen varauksen sekä kaksi lupausta. Hän on jämerämpi puolustamaan kuin Ristolainen, mutta hän on myös kuusi vuotta vanhempi, eikä hänellä on samaa hyökkäysvoimaa kuin suomalaisella. Luulin aluksi, että Ristolainen hyötyisi Rasmus Dahlinin tulosta joukkueeseen, mutta nyt näyttääkin siltä, että hän voisi olla vaikka Bobby Orrin kanssa ja hän tekisi silti samoja virheitä. Sabresin täytyy harkita kauppaamista, toimittaja latasi.