Carolina Hurricanesin voitettujen kotipelien jälkeen tekemät tuuletukset tuntuvat menevän joidenkin vanhanliiton kiekkoniilojen tunteisiin pahemman kerran.

Viimeksi asiaan puuttui – jälleen kerran – kanadalainen kiekkoikoni Don Cherry, joka haukkui Canes-pelaajat ”joukoksi idiootteja” joukkueen hullutellessa pelien jälkeen faniensa kanssa mitä erilaisimmin tuuletuksin.

Nyt asiaan otti kantaa myös joukkueen päävalmentaja Rod Brind´Amour, lähes 1500 NHL-runkosarjaottelua omalla pelaajaurallaan pelannut vanhanliiton kiekkomies itsekin.

– Minua ei kiinnosta mitä muut ajattelevat siitä. Pelaajat ottavat tällä tavoin yhteyttä faneihin ja kiittävät heitä siitä, että ovat pysyneet tukenamme, Brind´Amour avasi paikalliselle The News & Observer -lehdelle. – En usko, että he aikovat muuttaa sitä. He nauttivat siitä, fanit nauttivat siitä. Pitää muistaa, että fanit maksavat palkkamme, Brind´Amour iski takaisin.

Cherry ihmetteli jopa joukkueen 37-vuotiaan kapteeni Justin Williamsin lähtemistä mukaan kyseiseen ”pelleilyyn”. Itse asiassa Williams oli itse se pelaaja, joka aloitti koko tradition.

– Uskoakseni pelaajat rakastavat tuota. Se on heidän juttunsa. Jos Williams ajattelisi, että he eivät halua tehdä sitä, niin ei hänkään sitä tekisi. Tästä on tehty ihan liian iso juttu, Brinda´Amour totesi aiheellisesti.

Myös seuran PR-puoli on ottanut kaiken irti Cherryn uusimmista kommenteista. Hurricanes mm. lanseerasi fanipaidan, jossa lukee vapaasti suomennettuna ”joukko idiootteja”. Cherryn lausahdus päätyi myös seuran Twitter-tilin esittelytekstiksi.

LISÄÄ AIHEESTA:

Don Cherry haukkui Carolina Hurricanesin pelaajat ”idiooteiksi” – seuralta hervoton kuitti!

Carolina Hurricanesilta tyly vastaus valittajille: seura lanseerasi piikikkään fanipaidan – katso kuva

NHL:n on otettava mallia Euroopasta – toimittaja lyttää Carolina Hurricanesin arvostelijat: ”H**vettiin koko vanha koodi”