Calgary Flames-GM Brad Trevling miettii NHL:n siirtorajan (25.helmikuuta) lähestyessä kuumeisesti tarvitseeko joukkue vielä mahdollisesti syvyyttä hyökkäysarsenaaliinsa.

Flamesilta löytyy jo neljä yli 50 tehopistettä tällä kaudella iskenyttä hyökkääjää ja lisäksi joukkueen ykköspuolustaja Mark Giordano on ollut tehokkaalla pelipäällä peräti 55 tehopisteellään.

Pudotuspeleissä maalinteko kuitenkin vaikeutuu ja tarvitaan niin sanottuja isoja osumia tekeviä pelaajia.

Yksi sellainen saattaa olla jo nykyisessä kokoonpanossa, nimittäin täksi kaudeksi joukkueeseen vapaana agenttina saapunut James Neal.

”Varmana” vähintään 20 maalin miehenä pidetyn Nealin kausi on kuitenkin ollut vaikea ja laituri on summannut toistaiseksi ainoastaan 15 (5+10) tehopistettä.

Kanadalainen ei vaikuta kuitenkaan huolestuneelta.

– Kausi alkaa ensimmäisestä pudotuspelistämme ja olen valmiina siihen, koska siellä haluan olla. Ne ovat isoja pelejä ja kuten olen alusta asti sanonut, tulin tänne voittamaan. Meillä on hieno porukka ja olemme pelanneet tähän mennessä erinomaisesti, Neal toteaa Sportsnetille ja jatkaa:

– Olen pelannut urallani paljon pudotuspeleja ja nähnyt ylä- ja alamäkiä, joten voin auttaa joukkuetta runsaalla kokemuksellani.

31-vuotiaan Nealin sanoilla on katetta, sillä peräti 100 pelaamassaan playoff-ottelussa hän on iskenyt komeat 31 maalia ja 55 tehopistettä.

LUE MYÖS: Huima paljastus Jesse Puljujärvestä – suomalaishyökkääjän NHL-ura jatkuu muualla?