Vanhan liiton NHL-kiekkopomo spekuloi: Tästä syystä Mikko Koskinen on pudonnut kakkosvaihtoehdoksi – ”Siinä olisi paljonkin järkeä”

© Kuva: Getty Images
Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?

Edmonton Oilers-maalivahti Mikko Koskinen on muhkean jatkosopimuksen tehtyään joutunut viime aikoina olemaan useissa otteluissa luukkuvahtina Cam Talbotin kantaessa pääasiassa torjuntavastuun.

Sportsnetin asiantuntijana toimiva entinen NHL-pomo Brian Burke pohti asiaa kanavan kiekkostudiossa ja arvioi erään syyn tilanteeseen. Kokeneella kiekkomiehellä oli selvästi vielä vaikeuksia suomalaisveskarin nimen kanssa.

– Olemme hiukan hämmentyneitä, että Talbot on aloittanut useita otteluita heti sen jälkeen, kun Mikko Koivunen, Koskinen allekirjoitti tämän naurettavan, 4,5 miljoonan dollarin ja kolmivuotisen sopimuksen. Arvioimme, että he esittelevät Talbotia mahdollista kauppaamista varten, siinä olisi paljonkin järkeä, Burke totesi lähetyksessä pukien sanoiksi studiossa olleiden asiantuntijoiden spekulaatiot.

Talbotin mahdolliseksi tulevaksi joukkueeksi ilmaan heitettiin Philadelphia Flyers, jonka kerrotaan etsivän sopivaa aisaparia huippulupaavalle Carter Hartille.

Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?