Washingtonin Tom Wilson kommentoi vastustajan loukkaantumiseen johtanutta tappeluaan: ”Et halua nähdä tuollaista”

© Kuva: Getty Images
Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?

Washington Capitalsin hyökkääjä Tom Wilson tunnetaan pelitaitojensa lisäksi kaukaloiden kovanyrkkinä, joka ei kaihda kovia otteita joukkueen etua tavoitellessaan.

26-vuotias kovanaama koulutti viimeksi Caps-tähti Jevgeni Kuznetsovia taklannutta Colorado Avalanchen puolustaja Ian Colea sillä seurauksella, että solisluunsa loukanneen konkarin koko loppukausi saattaa olla tällin seurauksena taputeltu.

Wilson kommentoi episodia Denver Postille keskiviikkona.

– Näin Colen taklauksen sivusilmälläni. Haluat seisoa omiesi takana, enkä halua nähdä heidän loukkaantuvan. Jos voit tehdä jotain joukkuekaverisi eteen, mielestäni paras keino on puolustaa heitä, Wilson avaa tappeluun johtaneita tapahtua.

Colen loukkaantumista jenkkihyökkääjä pitää ikävänä.

– Et halua koskaan nähdä kaverin loukkaantuvan. Jääkiekko on kova laji. Jos olet pelannut pitkään, tiedät kyllä miten homma toimii. Se, mitä tapahtuu jäällä,  jää sinne. Useimmat kavereista paiskaavat kättä pelin jälkeen ja jättävän kaukalon tapahtumat taakseen. Mutta vastustajan loukkaantuminen ei ole koskaan hauskaa, Wilson kuittaa Colorado-ottelun tapahtumat.

LUE MYÖS:

Washingtonin kovanaama Tom Wilsonin mukiloima puolustaja sivussa koko loppukauden?

Washingtonin Tom Wilsonilla mielenkiintoinen sivubisnes: ”Siitä tulee hyvä olo”

Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?