Lähde: Colorado Avalanche metsästää taiturimaista NHL-ykkösvarausta – ”Juuri tuota Joe Sakic hakee”

© Kuva: Getty Images
Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?

Colorado Avalanchen kivenkova Mikko Rantasen edustama ykkösketju on takonut tällä kaudella huimaa tuhoa NHL:ssä, mutta seuran suurimmaksi ongelmaksi on muodostunut alempien ketjujen tehottomuus.

TSN:n toimittaja Pierre LeBrunin tietojen mukaan Avalanchen GM Joe Sakic olisi valmis reagoimaan tilanteeseen hankkimalla alempiin ketjuihin mahdollisesti Washington Capitalsin hyökkääjä Andre Burakovskyn.

Capitalsin vuoden 2013 ykkösvaraus (23.) on jäänyt tällä kaudella pieneen rooliin, joten tästä 24-vuotiaan ruotsalaisen nimi on noussut siirtohuhuihin.

– Jos olisin Sakic, en tekisi mitään epätoivoista peliliikettä, vaan sopisin sellaisen vaihtokaupan ennen 25. päivää, jonka voisi tehdä myös kesällä. Avalanche tarvitsee lisää maalintekovoimaaa ykkösketjun taakse. Seura on ainakin metsästänyt, en tiedä kuinka paljon, mutta ainakin Burakovskyn nimi on ollut pitkään kauppalistalla. Hän on joutunut hieman epäsuosioon Capitalsissa. Hän on kuitenkin vielä nuori pelaaja, joka oli hyvä viime vuonna pudotuspeleissä. Hänen sopimuksensa päättyy tähän kauteen, joten hän on rajoitettu vapaa pelaaja kesällä, LeBrun kertoi.

– Tuo olisi juuri sellainen liike, jota Avalanchena hakisin. Tuo ei pelastaisi pelkästään tätä kautta, mutta hän (Burakovsky) olisi myös mukana ensi syksyn harjoitusleirillä. Juuri tuollaista kauppaa Sakicin etsii, sisäpiiritoimittaja kertasi.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!

Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?