Mikä yksilösuoritus! Kasperi Kapanen jysäytti maalin läpiajosta – katso video

© Kuva: Getty Images
Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?

Kasperi Kapanen on lyhyellä NHL-urallaan näyttänyt olevansa läpiajojen erikoismies. Ensinnäkin vikkeläjalkainen hyökkääjä käyttää vastustajan pienetkin virheet hyväkseen ja karkaa nopeasti yksin karkuteille. Hyvät veivit ja laukaus sinetöivät paketin.

Jälleen viime yönä Kapanen viimeisteli komealla yksilösuorituksella. Hän nappasi löysän pakki-pakki-syötön itselleen ja viiletti läpiajoon. Suomalaishyökkääjä ei tällä kertaa veivaillut, vaan iski kiekon kovalla laukauksella tolpan kautta sisään.

Toronto Maple Leafs hävisi ottelun New York Rangersille lukemin 4-1. 55 ottelussa Kapanen on tehnyt tehot 16+16=32. Tämä on hänen uusi henkilökohtainen piste-ennätyksensä. Viime kaudella hän nakutti yhdeksän tehopinnaa.

Lue myös: Video: Colorado-vahtia nöyryytettiin pomppumaalilla – jätettiin onneksi hyväksymättä

Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?