Coloradolla mahdollisuudet saada ensi draftissa ykkös- ja kakkosvaraus – tällaiset ovat todennäköisyydet

© Kuva: Getty Images
Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?

Colorado Avalanchella on harvinaislaatuinen mahdollisuus saada ensi kesän varaustilaisuudessa niin ykkös- kuin kakkosvarausvuoro. Tämä on mahdollista, sillä seuralla on hallussaan Ottawa Senatorsin ykköskierroksen varaus.

Tempun tehdäkseen Coloradon täytyy myös jäädä rannalle pudotuspeleistä niin kuin on tällä hetkellä käymässä. Vain pudotuspelien ulkopuolelle jääneet joukkueet pääsevät osallistumaan Draft Lotteryyn, jossa määräytyy varaustilaisuuden järjestys.

Tällä hetkellä Coloradolla olisi 1,28% mahdollisuudet saada molemmat kärkivaraukset itselleen. Joukkueen käyrä on pahasti laskeva, joten sarjasijoituksen tippuessa mahdollisuudet myös kasvavat.

Colorado on kärsinyt koko kauden kapeasta materiaalista. Ykkösketjun lisäksi ratkaisijoita ei ole löytynyt. Satumaisella onnella Colorado voisi varaustilaisuudesta saada itselleen melkein kokonaan uuden kakkosketjun, jos joukkue varaisi Jack Hughesin ja Kaapo Kakon riveihinsä.

Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?