Kevät on NHL:ssä tunnetusti aikaa, jolloin parhaat seurat etsivät riveihinsä sitä viimeistä vahvistusta tulevaa pudotuspelirupeamaa varten.

Läntisen konferenssin kärkijoukkue Nashville Predators ei tee poikkeusta tässä asiassa, sillä mediajätti Sportsnetillä uskotaan siihen, että Predatorsin GM David Poile olisi valmis jysäyttämään kunnolla.

– Tiedämme, että moni läntisen konferenssin joukkue etsii A-luokan vahvistusta vaihtokaupalla. Nashville ja Winnipeg ovat eturintamassa tässä. Puhuimme viime viikolla siitä, että kummankin joukkueen ensimmäisen kierroksen varaus olisi pelissä, mutta esimerkiksi Artemi Panarinin tai Mark Stonen hankkiminen vaatisi treidiin mukaan ylimääräisen pelaajalupauksen, sisäpiiritoimittaja Nick Kypreos sanoi Headlines-osiossa.

Kypreos näkee, että potentiaalisessa vaihtokaupassa voisi hyvinkin olla mukana suomalaishyökkääjä Eeli Tolvanen.

– Predatorsin ykköskierroksella (2017) varaamaa Tolvasta pidettiin viime vuonna vielä koskemattomana, mutta nyt aivan yhtäkkiä hänen nimensä on noussut puheeksi juuri tuon tyyppiseen vaihtokauppaan, toimittaja mainitsi.

Tolvasen kausi on ollut odotuksiin nähden pettymys, sillä 19-vuotias superlupaus ei ole saanut vakituista paikkaa NHL:stä. Nuori suomalainen on pelannut farmissa 34 ottelua tehoin 8+10=18.