Toimittaja nosti Patrik Laineesta yllättävän faktan esiin – maalitahti NHL-uran kovin!

© Kuva: Getty Images
Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?

Winnipeg Jetsin Patrik Laineella ei ole kulkenut peli pitkään aikaan.

Vasta 20-vuotias suomalaistähti elää maaleista, mutta tammikuussa hän osui tolppien väliin ainoastaan kerran ja helmikuussa verkko ei ole pöllynnyt vielä kertaakaan. Tästä syystä Lainetta on kritisoitu kovin sanoin – ja syystä.

Kaikesta huolimatta toimittaja Jamie Thomas nostaa esille yllättävän faktan. Laine on taistellut kahdella edelliskaudella jopa maalipörssin voitosta, mutta tällä kaudella hänellä on kasassa enemmän osumia kuin viime- tai toissakaudella, vaikka viime ajat ovat olleet vaikeita.

Laine tehtaili ensimmäisellä NHL-kaudella 53 otteluun 23 maalia ja kaudella 2017-18 samaan ottelumäärään syntyi 24 osumaa. Tällä kaudella maaleja oli kasassa 53 ottelun jälkeen 25.

Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?