Päävalmentaja kritisoi Mikael Granlundin viimeaikaisia otteita: ”Puhumme asiasta koko ajan”

Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?

Minnesota Wildin Mikael Granlund on joutunut viimeaikoina kovan kritiikin kohteeksi.

26-vuotias suomalaishyökkääjä on tuskaillut viime aikoina maalinteon kanssa, eikä tilannetta helpota yhtään se, että Granlund on todella epäitsekäs pelaaja, joka ei käytä laukaustaan tarpeeksi, vaikka olisi mahdollisuus.

– Me puhumme asiasta hänelle koko ajan. En voi kulkea hänen perässään ja hokea: ”Hei, ammu sitä kiekkoa”. Hän on ihan riittävän viisas pelaaja. Pari viimeistä vuotta hän on ollut mielestäni liigan kymmenen parhaan pelaajan joukossa ja nyt hänellä on kasassa kaksi maalia 37 otteluun, Wild-luotsi Bruce Boudreau kommentoi lehdistölle The Athleticin mukaan.

Toimittaja Michael Russo epäileekin, että Wild pohtii tällä hetkellä, mitä he tekevät seuraavaksi suomalaistähtensä kanssa. Granlundin nykyinen sopimus on voimassa kevääseen 2020 saakka.

Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?