Toronto Maple Leafs on ajautunut tilanteeseen, jossa sen on päästettävä irti joistain pelaajistaan. Yksi potentiaalinen siirtorajan liikkuja on Kasperi Kapanen.

22-vuotias suomalaishyökkääjä on noussut tällä kaudella uudelle tasolle, jonka myötä hänen markkina-arvonsa on noussut runsaasti. Myös Kapasen sopimus on katkolla tämän kauden jälkeen, eikä uutta välttämättä tehdä, sillä suomalainen saattaa viilettää jatkossa muualla.

– Toronto Maple Leafsillä ole tilaa pitää kaikki valttejaan. Kapanen pelaa erittäin hyvää kautta sopivasti, ensi kesänä hänestä tulee RFA. Potentiaalia on vaikka kuinka paljon, ja seuraava sopimus on todennäköisesti edullisempi seuralle kuin William Nylanderin.

– Suuri kysymys onkin, mitä Leafs GM Kyle Dubas haluaisi vaihdossa. Kapanen sopisi jo nyt lähes minkä tahansa joukkueen suunnitelmiin, joko playoff-joukkuen vahvistukseksi, tai rakennusvaiheessa olevan seuran tulevaisuuden rakennuspalkiksi, arvioi NordicBetin NHL-kirjeenvaihtaja Jouni Nieminen.

Aiemmin talvella suomalainen on liitetty huhuissa muun muassa Carolina Hurricanesiin sekä Philadelphia Flyersiin, mutta viime aikoina huhut ovat laantuneet, Maple Leafsin hankittua takalinjoilleen Jake Muzzinin.

Mikäli haluat lukea, ketkä muut ovat potentiaalisia siirtorajan liikkujia NHL:ssä, voit tehdä sen täältä.

Lähde: NordicBet