Täydellinen pohjanoteeraus: Anaheim Ducks sukeltaa – maalivahdilla nolo kierre päällä

© Kuva: Getty Images

Anaheim Ducksin ja etenkin sen maalivahti John Gibsonin viime ajat ovat menneet NHL:ssä täydellisesti vihkoon. Esimerkiksi 20 edellisestä kamppailustaan joukkue on voittanut vain neljä ja kolmessa edellisessä pelissä oma reppu on pölissyt nolosti 20 kertaa.

Joukkueen torjuja on ollut näissä kolmessa edellisessä pelissä uskomattomassa lirissä niin pelillisesti kuin tilastojenkin valossa. Hänet on otettu jokaisessa kamppailussa vaihtoon, ja torjuntaprosentit ovat jääneet tuoreimmasta pelistä vanhempaan karuihin lukemiin: 85,7, 57,1 ja 83,9.

Viimeisimmässä ottelussaan Anaheim taipui yöllä Toronto Maple Leafsille numeroin 1-6. Joukkue on uskomattomista vaikeuksista huolimatta vain kolmen pinnan päässä jatkopaikoista.