Ottawa Senatorsin tähtihyökkääjä Matt Duchene tarjosi varsin ympäripyöreän vastauksen kanadalaismedian tiedusteluihin sopimusneuvotteluistaan.

Duchene on yksi NHL:n siirtomarkkinoiden puhutuimmista nimistä. 28-vuotiaasta kanukista on tulossa ensi kesällä vapaa agentti, mutta Senators haluaisi sorvata miehelle jatkosopimuksen.

Huippusentteri ei ole kuitenkaan lainkaan varma uransa suunnasta. Duchenea on houkuteltu moneen eri seuraan, eikä hän ole välttämättä itsekään halukas jatkaamaan Ottawassa.

Duchene ei ole suostunut avaamaan tulevaisuuden aikeitaan julkisesti. Miehen tuoreimpien puheiden perusteella mitään suunnitelmia ei välttämättä edes olekaan, vaikka siirtoikkuna sulkeutuu jo 25. helmikuuta.

– Jos minulla olisi jokin aavistus, menisin varmaan sillä juuri nyt. Tällä hetkellä emme ole kuitenkaan siinä pisteessä, Duchene arvuutteli Sportsnetin haastattelussa.

Suurimman osan jo lähemmäs yhdeksänvuotisesta NHL-urastaan Colorado Avalanchen paidassa pelannut keskushyökkääjä siirtyi Ottawaan toissa vuonna. Tällä kaudella Duchene on iskenyt 48 tehopistettä 43 ottelun mittaan.