Kuka puhuu totta? Chicagon konkaripuolustaja kiistää NHL-sisäpiiritoimittajan väitteet: ”Tämä on minulle uusi uutinen”

© Kuva: Getty Images

Chicago Blackhawks-puolustaja Brent Seabrook kiistää julkisuudessa liikkuneet tiedot, että hän olisi kieltäytynyt luopumasta sopimuksessaan olevasta siirron estävästä pykälästä.

33-vuotiaan konkarin nykyinen, cap hitiltään 6,875 miljoonan sopimus on voimassa vielä kevääseen 2024 asti, mutta pohjoisamerikkalaismediassa on huhuttu Blackhawksin haluavan päästä siitä eroon.

Seabrook kertoi Sportsnetille, ettei seura ole lähestynyt häntä asiassa millään tavoin.

– Kukaan ei ole ollut minuun yhteydessä, enkä minä ole keskustellut kenenkään kanssa. Tämä on minulle aivan uusi uutinen, puolustaja toteaa.

Sportsnetin sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman, joka aiemmin totesi seuran keskustelleen Seabrookin sopimuksessa olevasta siirron estävästä pykälästä, pysyy kuitenkin aiemmassa kannassaan.

– Tunnen oloni todella epämukavaksi ollessani tässä asiassa eri mieltä Brent Seabrookin kanssa, mutta ainakin yhden kerran tällä kaudella joukkue, pelaaja ja tämän agentti ovat keskustelleet hänen tulevaisuudestaan Chicagossa. Tämä on kaikki mitä voin sanoa, se on tapahtunut kertaalleen jossain vaiheessa kautta, Friedman vakuuttaa.

LUE MYÖS: Chicagon konkaripuolustajan pitkä jättisopimus seuran riesana – kieltäytyi siirrosta