NHL:n arvokkaimmaksi pelaajaksi kaudella 2010-11 valittu Anaheim Ducksin laitahyökkääjä Corey Perry pelasi viime yönä kauden ensimmäisen pelinsä.

Polvileikkauksensa jälkeen paluun kaukaloon tehnyt 33-vuotias entinen maalikuningas joutui heti alkajaisiksi todistamaan melkoista verilöylyä kotijoukkue Winnipeg Jetsin pyyhkiessä ankoilla jäätä ja napatessa nöyryyttävän 9-3-voiton.

Ducksin ottelusta tekee entistä nöyryyttävämmän se, että joukkue luisteli kaukaloon täysin pimein valoin häviten ensimmäisen erän tennislukemin 6-0. Perry selvisi paluuottelustaan ilman miinusmerkintöjä. Mies merkkautti reilut 16 minuuttia peliaikaa Ducksin ykkösketjun laidalla.

Kotijoukkue Jetsin kirkkain tähti oli nuori hyökkääjä Jack Roslovic, joka kyykytti vieraita tehoin 3+1. Patrik Laine saalisti ottelussa yhden syöttöpisteen.