Patrik Laine pelaa NHL-uransa huonointa kiekkoa. Edellisessä ottelussa hänet penkitettiin ja jätettiin jämäminuuteille. Kritiikkiä tuli runsaasti ympäri liigaa.

Aiemmin Laine on tunnustautunut isoksi Fortnite-videopelin ystäväksi. Monet ovat vitsailleet, että liialla pelaamisella voi olla tekemistä huonojen suoritusten kanssa. Asiassa saattaa kuitenkin olla perää.

Twitter-käyttäjä RD tutustui Laineen Fortnite-pelitilastoihin tarkemmin. Tähdistöottelutauolla olisi ollut mahdollisuus hakea kadonnutta pelivirettä, mutta sen sijaan suomalaishyökkääjä vietti lauantaina noin 14 tuntia pelaten Fortnitea.

Viimeisissä 26 ottelussa Laine on tehnyt vain neljä maalia ja kymmenen tehopistettä. Tästä kaudesta on tulossa tehojen valossa maalitykin NHL-uran heikoin.

Lue myös: Patrik Laineelle hankitaan uusi ketjukaveri? Lähde: ”Täytyy käydä ostoksilla ja etsiä parannusta sille paikalle”

BuckFoston

@BuckFoston_

BuckFoston

@BuckFoston_
Patrik Laine since 2 months ago:
I think Laine may have a Fortnite problem... 🤔 Marek can you confirm? If an average game takes 20 mins, just this past Saturday Laine played 14 hours of Fortnite...