Columbus Blue Jacketsin suomalaismaalivahti Joonas Korpisalo on nostanut osakkeitaan tulevaisuutta ajatellen miehen saatua viime aikoina paljon vastuuta kiukuttelevan tähtivahti Sergei Bobrovskin sijaan.

Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen avasi NHL.comille antamassaan haastattelussa 24-vuotiaan Korpisalon tilannetta venäläisen megatähden varjossa.

– Joskus, kun olet kaksinkertaisen Vezina-voittajan takana kuten hän on ollut, sinun on vain odotettava tilaisuuttasi. Joskus tilaisuus aukeaa valitettavien tapahtumien seurauksena. Meidän tapauksessa tilanne on ollut hieman samanlainen, Kekäläinen avaa.

– Joskus tilaisuus tulee loukkaantumisen myötä. On hassua miten homma toimii. Pelaaja voi saada etua tuollaisista tapahtumista ja sinun on vain tartuttava tilaisuuteesi. Mielestäni Joonas on tehnyt juuri tämän. Hän on pelannut loistavasti saatuaan tilaisuutensa ja ansainnut enemmän vastuuta, suomalais-GM painottaa.

Kekäläinen muistuttaa silti Korpisalon matkan NHL-tason tähdeksi olevan vielä pahasti kesken.

– Hänen täytyy jatkaa samalla tavalla ja ansaita peliaikansa myös jatkossa. Meillä on kaksi lahjakasta maalivahtia, joista kumpi tahansa peliajan ansaitseekin, pystyy pelaamaan hyvin, Kekäläinen näkee.

19 ottelua tällä kaudella pelannut Korpisalo on pelannut neljä Columbuksen viidestä edellisestä ottelusta.