Edmonton Oilers hävisi peräkkäisinä päivinä kotiottelunsa sekä Calgary Flamesia (2-5) että Carolina Hurricanesia (4-7) vastaan.

Sportsnetin tiedustellessa Oilersin ruotsalaispuolustaja Adam Larssonilta syitä joukkueen kehnoihin suorituksiin oli miehen vastaus melko yllättävä.

– En pysty edes katsomaan peliämme juuri nyt, kaikki huomioni on omassa tekemisessäni. Se on tällä hetkellä niin huonoa. Minun on korjattava ensin se ennen kuin voin katsoa ympärilleni, Larsson täräytti.

26-vuotias puolustaja on joutunut kapealla materiaalilla operoivassa Oilers-rosterissa suureen vastuuseen ja miehen pelaaminen on ollut hankalaa varsinkin vakiopari Oscar Klefbomin loukkaannuttua joulukuun alkupuolella.

– Olen passiivinen, en luistele, mikään ei tällä hetkellä suju niin kuin pitäisi. Minun pitäisi itse auttaa itseni ulos tästä tilanteeesta, mutta en ole tällä hetkellä edes lähellä, Larsson manaili.

Flames- ja Hurricanes-ottelut olivat puolustajalle suorastaan painajaismaisia, sillä molemmista kamppailuista saldona oli ruma teholukema -3.