Täyslaidallinen! New York Rangers -luotsi raivona joukkueelleen: ”Epäonnistuimme surkeasti”

© Kuva: Getty Images

New York Rangersin viikonloppu päättyi rumaan tappioon Columbus Blue Jacketsin vieraana.

”Sinitakit” voittivat ottelun 7-5, mutta näennäisesti tiukoista numeroista huolimatta Rangers-luotsi David Quinn antoi joukkueen kuulla kamppailun jälkeen kunniansa.

– He (Blue Jackets) voittivat kaikki yksi vastaan yksi kamppailut. Oli aivan uskomatonta kuinka he tulivat aina kulmista kiekon kanssa. Meidän kyvyttömyytemme olle fyysisiä ja taistella kiekoista, se näytti aivan kuin emme olisi koskaan olleetkaan puolustusalueellamme, Quinn totesi NBC Sportsin mukaan.

Tulokasluotsi ei jättänyt arvosteluaan tähän, vaan kysyttäessä joukkueen karmeasta aloitustilastosta (Blue Jackets vei aloitukset 69-prosenttisesti) antoi täyslaidallisen myös laitahyökkääjille.

– Laiturimme eivät auttaneet ollenkaan. Vastassamme oli joukkue, joka tappelee kovaa irtokiekoista, he testasivat kykyjämme ja me epäonnistuimme surkeasti tänään. Näin käy tässä liigassa, jos pelaa tähän tapaan. Meillä ei ole mitään mahdollisuuksia voittaa, mikäli 20 pelaajaa ei halua taistella, Quinn manasi ja jatkoi:

– Totta kai joskus kiekkopelejä myös hävitään, mutta silloinkin pitää haluta taistella.

Rangers-luotsin tilanne on melkoisen epäkiitollinen hänen yrittäessään ohjata jälleenrakennusvaiheessa olevaa manhattanilaisseuraa.

Joukkue on hävinnyt kuusi viimeisestä seitsemästä ottelustaan ja voittanut joulukuun alun jälkeen vain viisi kamppailua 18 pelaamastaan ottelusta.