Lähde: Toronto Maple Leafs kieltäytyi maksamasta tähdelleen 72 miljoonan dollarin jättipalkkaa – nyt kaduttaa varmasti!

© Kuva: Getty Images

Sportsnetin toimittajan Nick Kypreosin tietojen mukaan hyökkääjä Mitch Marner neuvotteli viime kesänä kahdeksan vuoden mittaisesta jatkosta Toronto Maple Leafsin kanssa, mutta keskustelut kariutuivat liian isoon palkkapyyntöön.

Marnerin pelaaja-agentti Darren Ferris vaati suojatilleen jopa 72 miljoonan dollarin jättipottia, joka tarkoittaa yhdeksän miljoonan dollaria kaudessa.

– Jos Marner olisi haluttu kiinnittää pitkällä sopimuksella, sen olisi pitänyt tapahtua viime kesänä. Marnerin ja Maple Leafsin neuvotteluissa palkkavaatimus oli 72 miljoonaa dollaria, joka oli tietojeni mukaan aivan liian paljon Maple Leafsille, Kypreos paljasti Sportsnetin lähetyksessä.

Nyt Maple Leafsin leirissä saattaa kaduttaa kesän ratkaisu, koska Marnerin arvo on pompannut tähtitieteellisesti ylöspäin. Ferris ei kuitenkaan halua neuvotella jatkosopimuksesta nyt kesken kauden, vaan hän odottaa ensi kesään, jolloin hänen suojattinsa markkina-arvo nousee vielä korkeammaksi.

Marnerin kausi on ollut aivan ilmiömäistä luokkaa. Hän on kirjannut 44 otteluun hurjat tehopisteet 17+41=58, joilla irtoaa Maple Leafsin sisäisen pistepörssin kärkipaikka sekä koko NHL:n pistepörssin yhdeksäs tila.

Kypreos uskoo, että kanadalaisseuralla ei jää kuin vain yksi vaihtoehto, jos he haluavat pitää Marnerin palkan siedettävissä lukemissa.

– Jos Maple Leafs haluaa vielä saada Marnerin yhdeksän miljoonan dollarin vuosipalkalla, heidän täytyisi tehdä todella paljon lyhyempi sopimus hänen kanssaan, sisäpiiritoimittaja arvelee.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!