Carolina Hurricanes joutuu tekemään lähiaikoina ison päätöksen hyökkääjä Michael Ferlandin suhteen.

Teuvo Teräväisen ja Sebastian Ahon ketjussa pelaavan hyökkääjäjyrän sopimus päättyy tähän kauteen, eikä uutta paperia ole vielä saatu aikaiseksi.

Sportsnetin toimittaja Nick Kypreos uskoo, että uransa tehokkainta kiekkoa pelaavaa kanadalainen on saamassa melkoisen hurjan palkkapäivän.

– Tuntuma on tällä hetkellä se, että Ferland hakisi vastaavaa summaa kuin Tom Wilson, Kypreos sanoi Sportsnetin lähetyksessä.

Wilson sai Washington Capitalsilta viime kesänä paljon ihmetystä aiheuttaneen 5,16 miljoonan dollarin jättipalkan. Summaa pidettiin monissa piireissä aivan liian suurena hurjasta fysiikasta tunnetun hyökkääjän näyttöihin nähden.

Wilsonin tapaan hyvin fyysistä pelityyliä harjoittava Ferland on pelannut tällä kaudella 37 ottelua komein tehopistein 13+10=23.

Vielä on sumun peitossa, haluaako Hurricanes pulittaa Ferlandin palveluksista jopa viittä miljoonaa dollaria. Kypreos näkee, että Ferlandin kauppaaminen ennen helmikuun siirtorajaa on mahdollista.

– Ferland pelaa todella fyysistä peliä ja moni NHL-seura varmasti uskoo, että hän sopisi heidän kuvioihin pudotuspelejä varten, toimittaja huomautti.