Taas hupaisa tienvarsimainos! Lahjomisyritykset Artemi Panarinin pään kääntämiseksi jatkuvat

© Kuva: Getty Images

Columbus Blue Jacketsin ainoa todellinen supertähti, venäläishyökkääjä Artemi Panarin halutaan totisesti pitää kaupungissa myös miehen nykyisen sopimuksen umpeuduttua tämän kauden jälkeen!

Ensimmäinen väkevän peliliikkeen miehen kaupungissa pitämiseksi tehnyt taho oli paikallinen vodkayritys, joka julisti tienvarsimainoksessaan vapaasti suomennettuna: ”Hei Panarin, jää Columbukseen ja nauti ilmaisista (yrityksen brändin) juomista loppuelämäsi ajan”.

Sittemmin palveluksiaan tarjoavia yrityksiä on ilmeisesti tullut lisää, sillä nyt myös paikallinen hammaslääkärifirma tarjoaa kiekkoilijalle oraalisia palveluksiaan ilmaiseksi saatetekstillä ”Hei Panarin, jää Columbukseen ja nauti ilmaisesta hammashoidosta”.

Saattaa tosin olla, etteivät pelkät ilmaiset väkijuomat tai hammashoidot enää käännä venäläistähden päätä, sillä miehen arvioidaan kuittaavan seuraavasta sopimuksestaan jopa 10 miljoonaa taalaa kaudessa.

Venäläistaituri on iskenyt tällä kaudella pelaamissaan 41 ottelussa tehot 15+32=47. Columbukseen jäädessään tähdelle jäisi lahjomisyritysten perusteella entistä enemmän säästöjä sukanvarteen.

A second billboard to get Panarin to stay has gone up in Columbus