Siis mitä täällä tapahtuu? Jeff Skinner saa haukkomaan henkeä – tähdeltä huimaa tuhoa uudessa joukkueessaan

© Kuva: Getty Images

Kuten NHL:ää seuraava väki tietää, on Buffalo Sabres ollut viime vuosina sarjan yksi ”heittopusseista”. Menestystä ei ole tullut, mutta tappiota sen sijaan on, pudotuspelit ovat kiertäneet…

Nyt kellossa on eri ääni. Kiitos lähes täydellisen hankinnan.

Carolina Hurricanesista täksi kaudeksi Sabresiin siirtynyt Jeff Skinner rikkoi viime yönä jo 30 maalin rajan iskettyään ex-seuraansa vastaan yhden rysän. Kanukki on tehnyt nyt neljällä eri kaudella vähintään tuon 30 häkkiä.

Sabresin superhankinta on tehnyt tilastoilla tavallaan pilkkaa uudessa joukkueessaan. Buffalo on ollut tällä kaudella oikeinkin pirteä, ja iso kiitos siitä kuuluu juurikin Skinnerille – joukkueensa pistekakkoselle ja sisäisen maalipörssin täysin ylivoimaiselle kärjelle.

Skinner on ensimmäinen Sabres-pelaaja sitten kauden 2011-12 ja Jason Pominvillen, joka on yltänyt tuohon jo mainittuun 30 maalin rajaan. Kun kautta on miltei puolet jäljellä, voi määrä nousta aivan realistisesti jopa 50:een.

Siis miettikää sitä faktaa, että Buffalon sisäisen maalipörssin kakkosella osumia on kasassa puolet vähemmän. Jack Eichel on osunut rautojen väliin 15 kertaa. Tuo Skinnerin puolet enemmän on mykistävän paljon, kun 30 ja 15 osumaa eivät ole mitään pieniä määriä.

Lisäksi tuore Sabres-tähti rikkoi 30 maalin rajan joukkueessa historian kuudenneksi nopeimmin. Aiheita käsittelevät twiitit näet ylempää tai täältä.

Ei liene väärin sanoa, että Skinner panoksellaan jopa ”nolaa” joukkuekavereita poppoossa, joka on paininut aiempina vuosina oikeastaan jokaisen mahdollisen ongelman kanssa, jota jääkiekko voi tarjota. Toki tämä ällistyttävän maalimäärän takia syntyvä ”nolaamistapa” on varmasti sellainen, joka kelpaa nyt jokaiselle Sabres-pelaajalle juurikin synkän lähihistorian takia.

LUE NHL:N VILKKAAN VIIKONLOPUN AVANNEELTA YÖN KIERROKSELTA MYÖS:

Ilmiömäiset liekit! Johan oli temppu Jake Guentzelilta – jopa Sidney Crosby kalpenee

Ottawa Senators jatkaa aktiivisena vaihtomarkkinoilla – jysäytti jälleen vaihtokaupan

Sebastian Aho hurjana! Paukutti kaksi maalia Carolinan voitossa – katso osumat