Maalijyvä täysin kadoksissa – St. Louis Bluesin supertähti kadottanut vireensä käsittämättömällä tavalla!

© Kuva: Getty Images

St. Louis Bluesin supertähti Vladimir Tarasenkon kausi on ollut täydellinen katastrofi sekä miehen itsensä, että koko joukkueen kannalta.

Isoin odotuksin kauteen lähtenyt Blues on vajonnut jo seitsemän pisteen päähän lännen viimeisestä pudotuspelipaikasta, eikä tilannetta ainakaan helpota joukkuetta vuosikaudet maaleillaan kannatelleen Tarasenkon täydellinen hyytyminen edelliskausien tasostaan.

Neljällä edelliskaudella heikoimmillaankin 33 maalia kaudessa pyssyttänyt 27-vuotias venäläislaitahyökkääjä on tällä kaudella osunut maalirautojen väliin 41 ottelussa vain 12 kertaa. Edellisessä 17 ottelussa joukkueen tärkein maalintekijä on osunut vain kolmesti! Kahdeksassa viime pelissä mies on maalannut vain kertaalleen.

Bluesin huhutaankin varsin ymmärrettävistä syistä harkitsevan jopa pitkäaikaisen ykköstähtensä kauppaamista muualle. Miehen kauppaamisen olisi parasta tapahtua ennen helmikuun lopun siirtotakarajaa, sillä venäläisen sopimukseen kirjattu siirrot estävä pykälä astuu voimaan ensi kaudella. Tähtihyökkääjän palkkakattoon laskettava vuosipalkka on 7,5 miljoonaa dollaria. Sopimus ulottuu kauden 2022-23 loppuun.