Kuuma huhu: Tässäkö Patrik Laineelle mitat täyttävä ketjukaveri?

© Kuva: Getty Images

Viimeisessä 12 ottelussaan vain kertaalleen maalinteossa onnistunut Winnipeg Jetsin suomalaistähti Patrik Laine saattaa olla viimein saamassa korpivaellukselleen helpotusta, ainakin mikäli arvostetun The Athletic -sivuston liikkeelle laittamiin huhuihin on uskominen.

Sivusto nimittäin uskoo Winnipegin GM Kevin Cheveldayoffin tekevän kaikkensa vahvistaakseen yhtä suurimmista Stanley Cupin voittajasuosikeista kärkikenttien hyökkääjällä vielä ennen kevään tosipelejä.

Nyt Jetsin seurapomolle on ilmestymässä ideaalinen kauppakumppani pudotuspelien ulkopuolelle tällä kaudella jäävän Philadelphia Flyersin yrittäessä mitä ilmeisemmin kaupata toisaalle viimeistä sopimuskauttaan pelaavaa Wayne Simmondsia.

Tällä kaudella tehot 13+6 iskenyt Simmonds on vielä 30-vuotiaanakin varsin käyttökelpoinen voimahyökkääjä, joka luo pelkällä läsnäölollaan ketjukavereilleen lisätilaa.

Simmonds saattaisikin sopia ominaisuuksiltaan varjojen mailla vaeltavan Laineen ketjukaveriksi, onhan suomalaisen kemia nykyisten ketjukavereidensa Jack Roslovicin ja Brian Littlen kanssa ollut lähes olematonta.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!