Surkeaa! Pittsburghin kallispalkkainen tähtihyökkääjä jälleen sivuun aivotärähdyksen vuoksi!

© Kuva: Getty Images

Pittsburgh Penguinsin leiristä tippuu erittäin ikäviä uutisia, kun seuran ruotsalaishyökkääjä Patric Hörnqvist kärsi jo kauden toisen aivotärähdyksensä.

Tuoreimmasta tällistä tekee erityisen ikävän se, että 32-vuotiaalla konkarilla on jo ennestään pitkä aivotärähdyshistoria. Kiekosta iskun kasvoihinsa ottelussa Florida Panthersia vastaan saanut tehohyökkääjä on kokenut kauden 2016-17 alusta laskien jo neljä pahaa aivotärähdystä, joista viimeisimmän viime marraskuussa.

Viidettä kauttaan Pittsburghissä kiekkoieva laitahyökkääjä on iskenyt tällä kaudella pelaamissaan 34 ottelussa varsin komeat tehot 15+11=26 ollen joukkueensa kuudenneksi paras pistemies. Ruotsalaisen tuore, viiden vuoden ja 26,5 miljoonan dollarin sopimus astui voimaan vasta tämän kauden alussa.

Kaksinkertaisen Stanley Cup -voittajan paluun ajankohdasta kaukaloihin ei ole luonnollisestikaan vielä tarkempaa tietoa.