Siirtolaiselämä jatkuu – Toronto pompottelee suomalaismaalivahtiaan käsittämättömällä tavalla!

© Kuva: Getty Images

Toronto Maple Leafsin organisaatioon kuuluvan suomalaismaalivahti Kasimir Kaskisuon siirtolaiselämä NHL:n ja farmiliiga AHL:n välillä jatkuu.

Maple Leafs nosti torstaina 25-vuotiaan, 14 ottelua farmiseura Toronto Marliesissa tällä kaudella pelanneen Kaskisuon kokoonpanoonsa neljännen kerran alle kahden viikon sisällä! Syynä tähän on kakkosvahti Garrett Sparksin loukkaantuminen. Mies sai harjoituksissa aivotärähdyksen saatuaan William Nylanderin laukauksen ikävästi päähänsä.

Vuodesta 2013 asti Pohjois-Amerikan junioriliigoja kolunneen Kaskisuon NHL-debyytti on jatkuvasta sahaamisesta huolimatta edelleen tekemättä, eikä vastuuta liene ainakaan ensi yön ottelussa New Jersey Devilsiä vastaan Mike Hutchinsonin hoidellessa torjuntavastuita.

Nivusvamman juuri ennen joulutaukoa saanut ykkösmaalivahti Frederik Andersen palannee joukkueen kokoonpanoon jo viikonloppuna, jolloin Kaskisuolle on luvassa jälleen uusi pudotus AHL:n puolelle.