NHL:n tämän hetken kenties jopa huonoimmasta joukkueesta ei ole suurtakaan epäselvyyttä. Anaheim Ducks ei ole voittanut viidestä edellisestä pelistä otteluakaan, ja lisäksi kymmenestä edellisestä kamppailusta on irronnut onnettomasti vain yksi voitto. Joukkueen viimeisin voittoputki on peräisin viime vuoden puolelta joulukuuta, noin viikko ennen pyhiä.

Kun Anaheim tupelsi jälleen viime yönä itäisen konferenssin pohjamuutin kuuluvaa Ottawa Senatorsia vastaan, kasvoi tappioputki jo yhdeksän pelin mittaiseksi. Se on seurahistoriaa – valitettavasti. Sens oli jatkoajan jälkeen parempi numeroin 2-1.

Anaheimin kierre alkoi jo tuon esiin nostetun voittoputken jälkeen, ja tämän aikana se on kokenut kuusi suoraa tappiota sekä kolme pisteen tappiota.

Ducks on edellisen kerran ajautunut yhtä synkkään kurimukseen liki 18 vuotta sitten, marraskuussa 2001. Silloin putki oli tosin vieläkin rumempi, kun suoria tappioita tuli jopa seitsemän.

Yhdeksän ottelun putkiin Ducks on ”yltänyt” seurahistoriansa aikana kaudesta 1993-94 lähtien kaikkiaan neljästi.

StatsCentre

@StatsCentre
The #ducks went up against another team on an 8-game winless skid Wednesday (Senators) & lost the matchup in OT. That tied them for a franchise record on this list of ugly stretches

Tilastoihin on laskettu vain kauden sisäiset kierteet, eikä esimerkiksi yhden kauden viimeistä ja seuraavan kauden ensimmäistä ottelua.

Ducks yrittää katkaista tylyä kierrettään Suomen aikaa varhain lauantaiaamuna Pittsburgh Penguinsia vastaan.

LUE NHL:N YÖN KIERROKSELTA MYÖS:

Video: Nyt kuohahti! Nathan MacKinnon hermostui valmentajalleen: ”Hoida vain työsi!”

Predators-hyökkääjä iskussa: Nousi mairittelevassa tilastossa jo kakkoseksi, kärkipaikkakin lähenee

Onko Calgary Flames jopa NHL:n kuumin joukkue? Saavutti maagisen rajapyykin historiallisen nopeasti

Patrick Kane saavutti huikean rajapyykin – tasoihin legenda Bobby Hullin kanssa!