Dallas Starsin toimitusjohtaja Jim Lites aiheutti varsinaisen myrskyn viikonloppuna haukkuessaan joukkueensa megatähdet Tyler Seguinin sekä Jamie Bennin lyttyyn The Athleticille antamassaan haastattelussa.

Kallispalkkaisten tähtipelaajiensa esityksiä ”hevonpaskaksi” kutsunut toimitusjohtaja tuskin arvasi itsekään täysin, millaisen mediasirkuksen tuli aiheuttaneeksi kommenteillaan. Nyt Seguinin ja Bennin leirin tueksi ryntäsi myös pelaajayhdistys NHLPA.

”Jim Litesin kommentit olivat sekä piittaamattomia että loukkaavia. Mitä jos pelaajat laukoisivat samanlaisia kommentteja seurojensa johtohenkilöitä kohtaan? Jokaisessa ammattilaislajissa pelaajat ja joukkueet käyvät läpi hyviä sekä huonoja aikoja, mutta tämä ei ole tapa jolla ammattilaiset käsittelevät vastoinkäymisiä”, pelaajayhdistys jyrähti julkaisemassaan tiedotteessa.

Litesin kommentit ovatkin lähes ennennäkemättöiä amerikkalaisessa ammattilaisurheilussa, jossa omistajat tai johtohenkilöt arvostelevat aniharvoin pelaajiaan julkisesti. Litesin tapauksessa mies heitti kuitenkin joukkueensa suurimmat tähdet bussin alle todella kovin sanankääntein.

Toimitusjohtajan sanat näyttivät joka tapauksessa herättävän joukkueen ainakin hetkellisesti, sillä se nappasi heti perään vakuuttavan 5-1-voiton Detroit Red Wingsistä.

LUE MYÖS: Rajua tekstiä! Dallas Starsin pomot lyttäävät supertähtien otteet kovin sanoin: ”Vi**n hevonpa*kaa!”