NHL:n kärkijoukkueisiin lukeutuva Winnipeg Jets nappasi viime yönä jälleen voiton sen kaadettua Vancouver Canucksin vierasjäällä niukasti 0-1.

Varsinkin joukkueen kapteeni Blake Wheeler näytti ottelussa todellista soturiluonnettaan. Mies sai tulisesti kiekkoa laukovan oman puolustajansa Dustin Byfuglienin lämärin suoraan jalkoväliinsä, mutta onnistui lopulta raahautumaan vaihtoaition puolelle.

Kapteenilta jäi lopulta väliin ainoastaan yksi vaihto ennen kuin tämä palasi takaisin kaukaloon! Tämä kirvoitti myös konkarivalmentaja Paul Mauricelta kehut supertähtensä suuntaan.

– Hän on kenties kovin pelaaja jota olen urallani valmentanut. Olen valmentanut pelaajia, jotka pelaavat kylkiluut murtuneena tai polvi mäsänä, mutta Wheeler on oma lukunsa. Hän on palannut kaukaloon niin monta kertaa tilanteissa, joissa en todellakaan uskonut hänen enää pelaavan, Maurice kehuu esimerkillistä kippariaan Winnipeg Sunin haastattelussa.

Organisaatioon sen viimeisen Atlanta-kauden aikana Boston Bruinsista siirtynyt 32-vuotias jenkkilaituri on tuikitärkeä kaveri joukkueelleen myös pelillisesti. Yksi NHL:n parhaista tilanteiden rakentajista on iskenyt tällä kaudella tauluun tehot 5+43=48. Mies johtaa NHL:n syöttötilastoa tasapistein Mikko Rantasen kanssa.

Katso tilanne alta:

Daily Faceoff

@DailyFaceoff
101.3 MPH slapshot to the dick 👀