Sportsnetin toimittaja Chris Johnston paljasti sunnuntaina Headlines-osiossa, että Washington Capitalsin hyökkääjä Andre Burakovskyn nimi on alkanut pyörimään siirtohuhuissa.

Burakovskyn kausi on mennyt vastoin odotuksia aivan penkin alle, kun 29 ottelussa 23-vuotiaalla hyökkääjällä on kasassa vaisut tehot 5+3=8. Capitalsin kesän 2013 ensimmäisen kierroksen varaus on joutunut seuraamaan joukkueensa kolme edellistä ottelua katsomon puolelta.

– Burakovsky, tuolla lahjakkaalla Capital-laiturilla on ollut vaikeuksia saada peliaikaa ja tänään hän istuu jo kolmannessa peräkkäisessä ottelussa katsomon puolella. Hänen nimensä on pyörinyt siirtomarkkinoilla ja yksi seura, joka on tiedustellut hänen saatavuuttaan, on Vancouver Canucks, Johnson sanoi.

Hallitseva Stanley Cup -mestari ei kuitenkaan halua kaupata ruotsalaislupaustaan pois, ellei vastike ole juuri tietynlainen.

– En usko, että Capitals etsii tässä kaupassa tulevaisuutta varten vastiketta. Jos he kauppaavat Burakovskyn, he haluavat jonkun pelaajan nyt, Sportsnetin toimittaja Elliotte Friedman lisäsi.