TSN:n toimittajan Pierre LeBrunin lähteiden mukaan Carolina Hurricanes on etsimässä vahvistusta hyökkäykseensä.

LeBrun paljasti, että Hurricanesilla oli jo vaihtokauppa valmiina, mutta se kariutui aivan viime hetkellä.

– Hurricanesilla oli tietojeni mukaan vaihtokauppa jo valmiina läntisen konferenssin joukkueen kanssa, mutta se peruuntui aivan viimeisillä tunneilla. Tiedämme mitä he etsivät tällä hetkellä: TOP-6 -hyökkääjää. Sen takia he olivat William Nylanderin perässä koko kauden, kunnes ruotsalainen solmi jatkosopimuksen Toronto Maple Leafsin kanssa, Lebrun kertoi Insider Trading -osiossa

Hurricanes on kääntänyt katseensa seuraavaa pelaajaa kohti.

– Maple Leafsillä on kuitenkin toinenkin pelaaja, josta Hurricanes on neuvotellut sisäisesti ja hän on Kasperi Kapanen, jolla on menossa läpimurtokausi. Hän on rajoitettu vapaa pelaaja tämän kauden päätteeksi. Hurricanes, kuten moni muukin NHL-seura pohtii varmasti sitä, että pystyykö Maple Leafs kiinnittämään kaikki nuoret tähtensä, LeBrun pyöritteli.

– Hurricanes on tosiaan kiinnostunut Kapasesta. He eivät ole kuitenkaan tehneet vielä virallista tarjousta Maple Leafsille, mutta uskon heidän tekevän sen. Kannattaa muistaa Hurricanesin ylitarjonta puolustajista. Me kaikki tiedämme, että se on Maple Leafsin tärkein tarve tällä hetkellä, sisäpiiritoimittaja ynnäsi.